امتحان كردن غذاهاي محلي هر استان يكي از لذت بخشترين قسمتهاي مسافرت است. شهرهاي شمالي ايران به دليل داشتن انواع سبزيجات معطر، تنوع غذايي بسياري دارند. در ادامه با چند نمونه از غذاهاي شمالي بيشتر آشنا مي شويد. مالابيج يكي از انواع غذاهاي دريايي شمال است. براي درست كردن اين غذا از ماهي سفيد، سبزيهاي معطر، مغز گردو و رب انار استفاده ميشود. براي پخت اين غذا، شكم ماهي با مواد پر ميشود و سپس بر روي ذغال قرار ميگيرد. مرغ ترش يكي از غذاهاي سنتي شمال است كه به دليل وجود دو ماده سير و نارنج، از ساير خورشتها متمايز شده است. اين خورشت به دليل وجود نارنج نياز زيادي به ادويه ندارد. كال كباب يك پيش غذاي شمالي است و بر خلاف اسمش، هيچ ارتباطي با كباب ندارد. مواد لازم براي درست كردن اين غذا بادمجان كبابي، تركيب سير و گردو آسياب شده، آب انار ترش، نعنا و سبزي محلي چوچاق است. چوچاق سبزي محلي شمالي است كه در بازارها يافت ميشود و چون عطر و طعم زيادي دارد، بايد به مقدار كمي در غذا استفاده شود. سيرواويج يك خورشت گيلاني ساده است كه در فصل برگ سير يعني پاييز و زمستان در سراسر استان گيلان درست ميشود. اين غذا معمولا در كنار برنج و ماهي شور سرو ميشود. اگر جز آن دسته افرادي هستيد كه به طعم بادمجان علاقه داريد، خوردن نازخاتون را از دست ندهيد. براي درست كردن اين ترشي از بادمجان كبابي، گوجه فرنگي، پياز رنده شده، آبغوره، نعنا خشك و آب انار استفاده ميشود. از جمله غذاهاي مورد علاقه شماليها، آش است. براي درست كردن آش پشته واش از اسفناج، عدس، زيره سبز و پياز استفاده ميشود. شايد تصور كنيد كه تركيب اسفناج و انار در كنار هم تركيب جالي نشود، اما هر زماني كه به شمال سفر كرديد. خوردن اين غذا را از دست ندهيد. اين غذا به دليل داشتن عدس و اسفناج براي كساني كه كمبود آهن دارند، بسيار مغذي است. source: مالابيج
مرغ ترش
كال كباب
سيرواويج
نازخاتون
بشته واش
اسفناج مرجي
Booking hotel in Iran، Iran hotel، Iran tour، Travel to Iran، Iran tour packages، Iran tour operators
» با عمارت شاپوري شيراز آشنا شويد
» باغ موزه نگارستان تهران را بيشتر بشناسيد
» معرفي خانه هاي تاريخي تبريز
» معرفي ۵ پل تاريخي در اصفهان
» جاذبه هاي تفريحي تهران
» جاذبه هاي ديدني شيراز ۲
» جاذبه هاي ديدني شيراز
» با ماسال بهشت گمشده ايران، بيشتر آشنا شويد
» جاذبه هاي ديدني اصفهان در دوران صفويه